My Logo

 

DE INTERNET SITE.

Pro-Serv stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in ons en een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Pro-Serv internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

COPYRIGHT.

Alle (auteurs-) rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Pro-Serv en/of haar leveranciers.

Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming Pro-Serv.

VIRUSSEN EN VEILIGHEID.

De Pro-Serv internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet- Pro-Serv sites. Pro-Serv is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

UW VRAGEN, SUGGESTIES EN COMMENTAAR.

Pro-Serv wil geen vertrouwelijke informatie via deze internetsite ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc die wij van u ontvangen, wordt door Pro-Serv gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Pro-Serv zal de door u verstrekte informatie enkel voor eigen marketing-doeleinden gebruiken en niet aan derden verstrekken.

VERZONDEN E-MAIL.

Door Pro-Serv verzonden informatie per e-mail is uitsluiten bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaarmaken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Pro-Serv staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.